Feel free to browse and kindly pm me to [email protected] [email protected] any enquiry/questions. Kek Lapis Sarawak Warisan Bonda Untuk Tempahan 2011 Slideshow: Demy’s trip from Putrajaya, Selangor, Malaysia to Petaling Jaya was created by Trip Advisor. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker. but still i will always ensure quality comes first!

kek lapis sarawak murah online dating-50

Anyway thanks to Shikin, Suezana dan Syarifah kerana sudi jadi anak murid saya.

Over the time it has been ranked as high as 8 in the world, while most of its traffic comes from USA, where it reached as high as 20 position.

CCL buka parcel, mula-mula risau jugak takut keadaan kek tak berapa bersangka baik .

Alhamdulillah keadaan kek tersebut elok dan tak hancur .

CCL bermenukan satu mug nescafe yang memang menjadi feveret dan Kek Lapis Sarawak .

Hahh baru lepas jamah kek perut pun dah kenyang baru boleh update entri dengan hati yang senang .

Memandangkan Kek Lapis Sarawak ni sangat murah seketul RM15 Sekali order 4 ketul , tengok tamak tak tamak . Antara flavour yang CCL pilih antaranya kek lapis pelangi,kek lapis cappuccino,kek lapis chocolate nuttella, dan kek lapis crunch oreo .

Kalau ada bertanya kan feedback CCL mengenai Kek Lapis Sarawak .

tu ada tv besor yang menunjukkan proses pembuatan Kek Lapis Sarawak.Kilang Mira yang satu lagi..

| Selamat petang semua , menu apa korang minum petang hari ini .

CCL akan cakap next time CCL akan repeat order lagi dengan flavour-flavour lain .